Update NL 25-06-2020

Zojuist is de update van 25-06-2020 afgerond. 

Verbeteringen

Aanpassing API-integratie m.b.t. kostenplaatsen (Unit4)

Het was niet mogelijk om in Unit4 grootboekrekeningen te boeken die deels wel en deels geen kostenplaatsen hadden, aangezien ze in Nmbrs óf alle met óf alle zonder moeten zijn.
We hebben het verzenden van de journaalposten daarom aangepast: via de Unit4 API-call wordt gecontroleerd of bij een grootboekrekening het gebruik van kostenplaatsen en kostendragers wel of niet verplicht is. Dus vanaf nu is het mogelijk om journaalposten met of zonder kostenplaatsen te boeken, op basis van de instellingen in Unit4.

Nmbrs App: tekst knop Jaaropgave

De tekst op de knop voor de Jaaropgave is aangepast, zodat nu duidelijk is wat voor knop het betreft.

Notificaties / Meldingen: menu rechts toont ongelezen meldingen

Voorheen werden ongelezen meldingen alleen getoond als het menu aan de rechterkant dichtgeklapt was. Nu wordt het aantal ongelezen meldingen ook getoond als het rechtermenu opengeklapt is en niet op tab Notificaties staat. 

Opgeloste bugs

Nmbrs App: crashes

Met de laatste release hebben we de hoeveelheid crashes die in de app optraden drastisch teruggebracht. Dit zou tot een afname in het aantal crashes van ongeveer 95% moeten leiden.

Signaal 'Oproepkracht 12 maanden in dienst (terugkerend)'

Het signaal 'Oproepkracht 12 maanden in dienst (terugkerend)' werd 60 in plaats van 30 dagen van tevoren verstuurd. Ook was het niet mogelijk om dit signaal te verwijderen. Beide zaken zijn opgelost.

Opgeloste Bekende problemen

Onderstaand Bekend probleem is opgelost met deze update: 

Opmerkingen