Update NL 30-08-2018

Zojuist is de update van 30-08-2018 afgerond. In deze update hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Improvements

Nieuw Medewerker Menu

In deze update hebben wij het nieuwe Medewerker Menu live gebracht. Met deze functionaliteit kan je in één overzicht alle medewerkers welke betrokken zijn binnen een organisatie tonen. Er zijn meerdere types beschikbaar gesteld om alle betrokken medewerkers een digitaal dossier te bieden. Wanneer een medewerker is aangemaakt, is het mogelijk om het type medewerker aan te passen.

Zo kan je bijvoorbeeld een sollicitant opnemen in het systeem en deze later in het proces over zetten naar het type medewerker, waarbij het gehele digitale dossier behouden blijft. Voor managerlogins is het Explorer Menu aan de linkerkant vervangen door het nieuwe medewerker menu. Klik hier voor meer informatie.

Preview Loonstaat & Verzamelloonstaat

In de preview van de salarisdocumenten Verzamelloonstaat en Verzamelloonstaat cumulatief worden vanaf nu alleen de eerste 10 medewerkers getoond. Wanneer de documenten gedownload worden naar PDF of Excel, worden natuurlijk nog wel alle medewerkers getoond. Deze wijziging is doorgevoerd ten behoeve van de laadsnelheid van de documenten.