Update NL 06-09-2018

Zojuist is de update van 06-09-2018 afgerond. In deze update hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Verbeteringen

Nieuwe login-pagina

Met deze update hebben we een nieuwe login-pagina gelanceerd. Hiermee hebben we een nieuwe gebruiksvriendelijkere lay-out geïmplementeerd. Het grote logo wordt nu ook automatisch aangepast zodat deze precies in de header past.

Auto van de zaak

Met deze update is er een veelgevraagd nieuw rapport toegevoegd op accountantsniveau. In dit overzicht worden alle auto’s van de zaak op een rijtje gezet. Hierbij is het mogelijk om te filteren op het jaartal.

Zvw code "I" toegevoegd

Code "I" is toegevoegd aan de instellingen voor de Zvw (Zorgverzekeringswet) in het dashlet Medewerker SVW instellingen. Deze code betekent:
"Niet verzekeringsplichtig omdat persoon niet verzekerd is voor de Wlz; maar wel pseudobijdrage verschuldigd is, omdat in het woonland recht bestaat op zorg ten laste van Nederland (artikel 69 Zvw)".

Bron: https://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/codes_aangifte_loonheffingen_2018_lh9981z82ke.pdf

Medewerkers in-actief

Vorige week is onze nieuwe medewerker menu live gebracht. Met de update van vanavond zullen wij alle medewerkers welke langer dan één maand uit dienst zijn, wijzigen naar de status in-actief.

Bugs

Alle medewerkers zichtbaar in filter

Wanneer er één functie in het filter van het nieuwe medewerker menu beschikbaar was, werden medewerkers welke niet aan deze functie gekoppeld waren niet getoond. Het was ook niet mogelijk om deze op een andere manier te tonen. Met de update van vanavond, zal de optie 'alle' beschikbaar zijn in het filter zodat het altijd mogelijk is om alle medewerkers te tonen wanneer er maar één functie is.