Nieuwe login-pagina

Met de update van donderdag 06-09-2018 hebben we een nieuwe login-pagina gelanceerd.
Hieronder vind je meer informatie over het inlog-proces inclusief afbeeldingen van de nieuwe lay-out van de inlog-pagina.

1. Inlog-pagina
  2. Account selecteren
  3. Pincode invoeren
  4. Laden van de applicatie

1. Inlog-pagina

Op de eerste pagina vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Het is ook mogelijk om via de Google SSO of een aparte SSO ingesteld voor jouw omgeving in te loggen.

2. Account selecteren

Vervolgens selecteer je het account waarmee je wil inloggen, indien je meerdere accounts hebt binnen dezelfde omgeving dan zal er onderscheid gemaakt worden per categorie.
Zie ook dit artikel voor meer informatie.

3. Pincode invoeren

Na het selecteren van het juiste account zal je afhankelijk van de omgevingsinstellingen nog een pincode in moeten voeren:

4. Laden van de applicatie

Na het invoeren van de pincode wordt de applicatie geladen en zal je ingelogd worden: