Update NL 13-08-2020

Nieuwe functionaliteit

Nieuwe systeem cao modellen

Vanaf deze week zijn wij begonnen met het uploaden van nieuwe systeem CAO modellen. Enkele zijn nu al zichtbaar deze zijn van te voren door ons getest en kunnen jullie dus met zekerheid toepassen.  

Opgeloste bugs

Loonbeslag: Nieuw aangemaakte loonbeslag niet zichtbaar

Aangemaakte loonbeslagen waren niet zichtbaar op de loonstrook, met de update hebben wij dit verholpen. Hiermee is ook het onderstaande bekende probleem opgelost:

Loonaangifte: Verkeerde waarde voor hoge/lage premie

In periode 2020-1 is er voor medewerkers die boven de SV max verdienen een te hoge WW grondslag doorgegeven in de loonaangifte. De premie die in periode 1 is betaald is juist. Het gaat alleen om de grondslag (deze wordt gebruikt voor de polisadministratie). Er zal dus geen wijziging plaatsvinden in de betaling.  Op 13-08 hebben wij hiervoor een damage control uitgevoerd. Hiermee is het onderstaande bekende probleem ook opgelost:

Niet mogelijk om accountant contactpersonen te verwijderen

Vanaf nu is het weer mogelijk om accountant contactpersonen te verwijderen. 

Fout in grootboekrekeningschema

Vorige week hadden wij de volgende verbetering doorgevoerd: Bij het koppelen van looncodes aan grootboekregels kon er een foutmelding ontstaan. Dit had te maken met het te traag laden van bepaalde regels.

Echter zorgde dit in bepaalde gevallen nog steeds voor foutmeldingen. Met deze update is dit volledig opgelost. 

[API] Reservations get list

De call reservations get list kon in sommige gevallen de foutmelding 9999: Unknown teruggeven. We hebben dit verholpen en de call werkt weer zoals verwacht. 

[API] Journals webhooks

De Journal webhooks werkte niet naar behoren. Het probleem is onderzocht en verholpen met deze update. 

Opmerkingen