Update NL 03-09-2020

Zojuist is de update van 03-09-2020 afgerond. 

Nieuwe functionaliteit

Nmbrs® app: Apple ID

Het is vanaf nu mogelijk om met je Apple ID in te loggen in de mobiele app.

Verbeteringen

Overzicht HR Workflows

Als onderdeel van onze verbeteringen aan de gebruikersinterface en gebruikerservaring van de HR Workflows hebben we het overzicht op de startpagina verbeterd om de voortgang te laten zien die er al is, en specifiek om inzichtelijk te maken welke HR Workflows een risico op vertraging lopen.

Nmbrs® app: openen vanuit andere apps

Het is nu mogelijk om de Nmbrs ESS app te openen via andere apps. Dit betekent dat app-aggregators nu ook onze app kunnen gebruiken.

Nmbrs® app: Nederlandse teksten herzien

Alle Nederlandse teksten in de app zijn herzien en waar nodig aangepast.

SIVI 2017 XML-standaard beschikbaar voor arbodiensten

Bij het aanmaken van een arbodienst met de portaaloptie is het nu mogelijk om te beslissen welke versie van de SIVI-standaard gebruikt wordt (2006 of 2017). In de 2017-versie ondersteunen we alleen de afwezigheids- en niet de indienstmeldingen. We zetten niet iedereen om naar de 2017-versie, aangezien sommige klanten daar niet klaar voor zijn en eerst het aansluitnummer moeten invullen.

Wachtwoordvoorwaarden zichtbaar in mobiele browser

Wanneer een mobiel apparaat werd gebruikt om het Nmbrs®-wachtwoord opnieuw in te stellen, was het vierkant met de wachtwoordregels niet zichtbaar. Hierdoor was het moeilijk om te weten wat het Nmbrs®-wachtwoordbeleid is. Nu worden deze voorwaarden ook op een mobiel apparaat getoond.

Opgeloste bugs

Niet mogelijk om via HR Workflow-overzicht naar medewerker te gaan

Direct vanuit het HR Workflow-overzicht naar de medewerker gaan werkte niet meer. Met een nieuwe opzet is dit opgelost.

Niet mogelijk om HR Manager-gebruiker op te slaan in HR Workflow-instellingen

Bij het opslaan van een HR Manager-gebruiker in de HR Workflow werd gevraagd om die gebruiker te specificeren. Dit gebeurt niet meer.

Nmbrs® app: onjuiste foutmelding wachtwoord

Als je inlogde met een wachtwoord dat niet werd geaccepteerd vanwege ons wachtwoordbeleid werd een onjuiste foutmelding getoond. Nu wordt in plaats daarvan de mogelijkheid geboden om het wachtwoord te wijzigen.

Nmbrs® app: donkere modus laat velden weg

De app toonde sommige velden niet bij gebruik van de donkere modus, omdat dit niet ondersteund werd. We hebben het nu zo gemaakt dat, onafhankelijk van de gebruikte instelling, de app dezelfde (correcte) gebruikersinterface laat zien.

Nmbrs® app: declaratieformulieren

De titel van de declaratiepagina ontbrak, maar deze is nu toegevoegd.
Ook was er geen 'laad-'symbool na het indienen, wat tot verwarring kon leiden. Om een betere gebruikerservaring te bieden hebben we een laadsymbool toegevoegd.

Nmbrs® app: afgewezen verlof zichtbaar voor collega's

Een afgewezen verlofaanvraag werd voor collega's desondanks weergegeven als verlof. Dit is niet langer het geval.

 

Opmerkingen