Eindperiode voor salaristabel (archiveren)

Standaard heeft een salaristabel geen eindperiode. Het is echter wel mogelijk om een eindperiode te specificeren, zodat deze tabel na die datum wordt 'gearchiveerd'. Concreet betekent dit dat de tabel vanaf de periode ná de ingegeven eindperiode niet meer te selecteren is bij nieuwe of bestaande medewerkers. Wel blijft de tabel gekoppeld bij medewerkers die al vóór de einddatum gebruikmaakten van de tabel. Voor medewerkers die nog gebruikmaken van een gearchiveerde salaristabel wordt een melding in de runcontrole getoond. Je dient dan een andere tabel te selecteren of handmatig een salaris voor deze medewerker(s) in te geven.

Het koppelen van medewerkers aan een andere tabel is een handmatige actie. Bij grotere aantallen kan het handig zijn om dit via een update van de medewerkers te doen.

Klik op de naam van een salaristabel op Master- of debiteurniveau om een eindperiode in te geven:

Gearchiveerde tabellen kan je terugvinden door achter het kopje Salaristabellen 'Actief' te veranderen in 'Gearchiveerd':

Om verschillende redenen kan het gebeuren dat ook een systeemsalaristabel wordt gearchiveerd. Wij zullen dit via een runmelding en een nieuwsbericht in deze sectie bekendmaken en, indien van toepassing, een alternatief bieden. 
Gearchiveerde systeemsalaristabellen worden niet langer door Nmbrs ondersteund. 

Opmerkingen