Nanny4all

Over de integratie

De koppeling met Nanny4all maakt het mogelijk om:

• Medewerker gegevens direct vanuit Nmbrs in Nanny4all terecht te laten komen & deze aan te vullen voor het roosterproces in Nanny4all.
  • Urenregistratie simpel in Nanny4all te doen en met de kostenplaatsen vanuit Nanny4all naar Nmbrs te versturen.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Deze kun je in Nanny4all invoeren.

Daarna dien je in Nanny4all de "uursoorten" te koppelen.
In Nanny4all maken we gebruik van zogenaamde “uursoorten” om de geregistreerde uren juist te verwerken in de salarissen en rapportage.

Voorbeelden van “uursoorten” zijn standaard gewerkte uren, ziek, vakantie, ziek ivm zwangerschap, taakuren, Uitbetalen meeruren, enz…

Deze lijst is vrij aan te maken.

De uren die op een uursoort geregistreerd worden komen vanuit het verrichten van een bepaalde activiteit. Deze activiteiten zijn ook weer deels vrij te definiëren. Aan een activiteit kan een kostenplaats en/of kostendrager worden toegekend.

Op deze wijze ontstaat er een splitsing op looncode naar kostenplaats en/of kostendrager met bijbehorend aantal uren.

Voorbeeld:
4 roostermomenten met totaal 18 uren geregistreerd op activiteit groepswerk KDV.

8 uur op locatie A (kostenplaats 100),  groep 1 (kostendrager 1)
2 uur op locatie A (kostenplaats 100),  groep 1 (kostendrager 1)
4 uur op locatie A (kostenplaats 100),  groep 2 (kostendrager 2)
4 uur op locatie B (kostenplaats 200),  groep 1 (kostendrager 1)

Stel dat dit een 0-uren contract betreft en gewerkte uren op looncode 2100 worden gespecificeerd

Dit resulteert dan in de volgende regels in Nmbrs:
2100, 10 uur, kostenplaats 100, kostendrager 1
2100, 4 uur, kostenplaats 100, kostendrager 2
2100, 4 uur, kostenplaats 200, kostendrager 1

Uren worden door de medewerkers in Nanny4all via de medewerker app geregistreerd. Deze uren kunnen via de web applicatie controleert worden. In het volgende plaatje zijn er uren geregistreerd op verschillende uursoorten. Wanneer dit niet standaard werkuren zijn worden die geel gemarkeerd weergegeven. Volgens wat hier eerder al is beschreven worden al deze uren door de koppeling van uursoorten met looncodes geëxporteerd naar Nmbrs.

Over Nanny4all

Nanny4all is onderdeel van InToCom BV. InToCom BV is gespecialiseerd in software voor communicatie, planning en facturatie.

• Nanny4all voor de kinderopvang,
  • Intoplanning voor opleidings organisaties
  • HowRU als communicatie app (bv. businessclub Vitesse)