Shifter

Over de integratie

Met de koppeling tussen Shifter en Nmbrs kunt uw personeelsbestand uit Nmbrs overzetten naar Shifter. Opgenomen vakantiedagen, uren van oproepkrachten, overwerk en onregelmatigheidstoeslagen worden automatisch vanuit Shifter in Nmbrs geboekt.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Door Nmbrs te combineren met Shifter kan de personeelsadministratie en salarisadministratie van uw organisatie geintegreerd worden met de personeelsplanning en tijdsregsitratie. Personeelsgegevens hoeven nog maar in één systeem up-to-date gehouden te worden.

Door de combinatie van planning en tijdsregistratie kan Shifter de berekening van variabele vergoedingen zoals overwerk en onregelmatigheidstoeslagen automatiseren. Met behulp van deze koppeling worden deze vergoedingen ook automatisch verwerkt in uw salarisadministratie. Zeker als er gewerkt wordt met flexibel personeel zal dit veel tijd besparen.

De integratie kan ook ingezet worden voor de administratie van verlofuren. Goedgekeurde verlofaanvragen verschijnen, zonder extra handelingen, in de bedrijfsplanning en salarisadministratie.

Over Shifter

Shifter is een jong en snelgroeiend bedrijf opgericht in 2010 en bedient grote klanten als Thuisbezorgd, Tesla, Booking en Rai Amsterdam. Gespecialieseerd in het bedienen van organisaties in de Agri en foodindustrie met een hoog volume aan flexibele krachten van meerdere leveranciers. Onze software biedt volledige regie over het flexibel plannen, inzetten en uitbetalen van personeel. Bespaar tot 10 % aan personeelskosten.