VCSW Digitaal

Over de integratie

VCSW heeft vanuit de klantbehoefte mogen constateren dat er nergens in Nederland een oplossing bestaat voor een directe, continue controle, op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie. Salarispakketten en aanbieders van controles op sociale afdrachten zijn er in overvloed maar door de integratie tussen NMBRS en VCSW is er maar één aanbieder voor een 100% correcte salarisadministratie.

De oplossing heet: VCSW Digitaal. Door de koppeling met NMBRS heeft VCSW de unieke mogelijkheid om geautomatiseerd alle bestaande regelingen op het gebied van de sociale wetgeving te controleren. Waar bij andere aanbieders de loonkosten- en lage inkomensvoordelen met de hand gecontroleerd moet worden zorgt VCSW Digitaal voor een uitzonderlijk gebruikersgemak. Alle medewerkers die staan ingevoerd in het salarispakket van NMBRS zullen worden geanalyseerd om de financiële voordelen die de sociale wetgeving biedt te benutten. Naast het financiële voordeel krijgt u tevens te beschikking over;

• Real life dashboard
  • Optimale benutting Loonkostenvoordeel (LKV)
  • LIV-monitor (sturing Lage Inkomensvoordeel)
  • Volledig AVG-proof

VCSW Digitaal is de enige aanbieder in Nederland die de sociale wetgeving daadwerkelijk makkelijk en begrijpelijk maakt. Sterker nog, u kunt zorgeloos uw werk uitvoeren omdat wij achter de schermen de zogeheten “problemen” preventief oplossen.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

De API token zal door de consultants van VCSW worden geregistreerd in VCSW Digitaal waardoor de koppeling tot stand komt en data geïmporteerd kan worden door onze consultants.

De werkzaamheden worden volledig door onze consultants uitgevoerd. Bij het importeren wordt gekozen voor een entiteit en periode waarvan de gegevens geïmporteerd dienen te worden. Vervolgens is een overzicht zichtbaar van de werknemers en bijbehorende data die klaar staan voor goedkeuring.

Na goedkeuring is de werknemer en bijbehorende data overgenomen in VCSW Digitaal. De consultants van VCSW kunnen vervolgens de dienstverlening VCSW Zekerheid uitvoeren.

Deze integratie is gerealiseerd door VCSW en de integratie is ook in het beheer van VCSW. Mocht je meer informatie willen over hoe de koppeling met VCSW Digitaal te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze koppeling hebben dan kun je contact opnemen met VCSW via info@vcsw.nl of 070 – 20 45 000.

Kosten VCSW Digitaal

Hieronder is eveneens een overzicht van de jaarlijkse kosten en het bijbehorende percentage weergegeven. Een klant heeft zelf de mogelijkheid om aan te geven voor welke staffel ze kiezen, al wijst de praktijk uit dat kleine klanten kiezen voor een lage jaarlijkse fee en een hoog percentage, terwijl onze grote klanten kiezen voor hoge jaarlijkse kosten en een laag fee percentage.

Over VCSW Digitaal

VCSW is als één van de eersten begonnen als kennispartij van de sociale wetgeving. Destijds, in 2011, was het nog een open markt met relatief weinig spelers. Wat wij al direct merkten was dat de sociale wetgeving door iedereen voornamelijk moeilijker werd gemaakt dan nodig. Bovendien werd het door onze klanten als last gezien. Om die reden zijn wij gaan strijden voor onze missie: Het vereenvoudigen van de sociale wetgeving waardoor het inzichtelijk wordt voor onze klanten en daardoor kunnen profiteren van de financiële voordelen die ermee gemoeid zijn.