VCSW Digitaal

Over de API koppeling 

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie dit artikel voor alle algemene informatie over het koppelen via een API token. Onderstaand de informatie die specifiek voor de API-koppeling met VCSW geldt.

De API token zal door de consultants van VCSW worden geregistreerd in VCSW Digitaal waardoor de koppeling tot stand komt en data geïmporteerd kan worden door VCSW consultants.

1.png

De werkzaamheden worden volledig door VCSW consultants uitgevoerd. Bij het importeren wordt gekozen voor een entiteit en periode waarvan de gegevens geïmporteerd dienen te worden. Vervolgens is een overzicht zichtbaar van de werknemers en bijbehorende data die klaar staan voor goedkeuring.

4.png

5.png

Na goedkeuring is de werknemer en bijbehorende data overgenomen in VCSW Digitaal. De consultants van VCSW kunnen vervolgens de dienstverlening VCSW Zekerheid uitvoeren.

6.png

Deze integratie is gerealiseerd door VCSW en de integratie is ook in het beheer van VCSW. Mocht je meer informatie willen over hoe de koppeling met VCSW Digitaal te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze koppeling hebben dan kun je contact opnemen met VCSW via info@vcsw.nl of 070 – 20 45 000.

Kosten VCSW Digitaal

De jaarlijkse kosten voor VCSW-Digitaal zijn vanaf €2,50 per werknemer. Daarnaast geldt een fee percentage per regeling die wordt gecontroleerd en waaruit een besparing voortvloeit.

 

Opmerkingen