Compasity

Over de integratie

Onder de noemer CONNECTIT bouwde Compasity een hele resem aan connectoren, die onze preventie- en verzuimsoftware koppelt aan ERP-systemen, websites, CRM- en facturatiepakketten, verzekeringen, etc. Uiteraard is er ook een koppeling met de HR-payroll software van NMBRS voorzien.

Compasity biedt een innovatieve preventie- en verzuimoplossing, waarbij de medewerker centraal staat, en die maximaal beveiligd is. Dat is waar Compasity voor staat. De oplossing is modulair opgebouwd, waarbij je als klant enkel de producten afneemt (en betaalt) die je nodig hebt: dat kan met PLANIT voor het praktisch inplannen van artsen, VERZUIMCOACH met een volledig verzuimdossier, en/of MEDISCH PORTAAL, waarin zowel de arts als de medewerker op een veilige manier toegang hebben tot bepaalde delen van het medisch dossier. Tenslotte integreren wij de oplossing perfect in uw andere bedrijfstoepassingen en databases. Zo bespaar je op dubbel werken en vermijd je fouten!

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

De koppeling is gebouwd door- & in beheer van Compasity. Bij vragen kun je dus met hen contact opnemen.

Over Compasity

Het Compasity team bouwt ‘software die Nederland beter maakt’. Innovatieve cloud producten voor preventie en verzuim. Vernieuwend denken, maximale service en optimale beveiliging, dàt is waar wij voor staan.