WerkbaarBeter

Over de integratie

Sinds heden is het mogelijk om een zonder enige dubbele administratie met zowel WerkbaarBeter en Nmbrs® te werken. WerkbaarBeter stelt je in staat inzetbaarheid-management toe te voegen aan je personeelsadministratie: Voorkom verzuim, stuur op inzetbaarheid. Bovendien koppelt de zogenoemde “datarotonde” alle HR gegevens op verzoek naar elke partij. Fixed prijzen, geen verrassingen achteraf.

WerkbaarBeter synchroniseert vanuit Nmbrs de persoonsgegevens welke nodig zijn voor inzetbaarheid-management. Door te sturen op duurzame inzetbaarheid en tijdig deelherstel blijven uw werknemers gezond en gelukkig. Naast de benodigde werknemer-gegevens kan ook inrichting en hiërarchie van uw organisatie 1 op 1 worden overgenomen.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over WerkbaarBeter

WerkbaarBeter is sinds 2002 dé tool om beleid rondom inzetbaarheid vorm te geven.
Arbodiensten, verzekeraars, en de grotere werkgevers van Nederland gebruiken haar services om te monitoren en tijdig op inzetbaarheid te sturen. Sinds 2015 is de software ook beschikbaar voor kleinere werkgevers. Het doel is om innovatief te blijven en zo onze klanten de beste all-in-one oplossing voor inzetbaarheid aan te bieden.