Modellengenerator

Over de integratie

Het handmatig opstellen en managen van arbeidsrechtelijke documenten is een tijdrovende klus. Met de Modellengenerator kun je eenvoudig modellen omzetten in kwalitatief hoogwaardige documenten, welke met de nieuwe integratie direct in Nmbrs kunnen worden verwerkt. Zo houd je meer tijd over voor advisering bij complexere vraagstukken.

Met de Modellengenerator genereer je documenten van hoge kwaliteit in een handomdraai. Doordat je werkt met geautomatiseerde documenten behoren menselijke fouten tot het verleden. In ca. 15 minuten maak je een professioneel juridisch document van topkwaliteit. Je genereert jouw documenten aan de hand van interactieve vragenlijsten.

Er wordt continu gewerkt aan het up-to-date houden van de diverse modellen, en de uitbreiding hiervan. Je kunt er verzekerd van zijn dat de actuele wet- en regelgeving verwerkt zijn in het door u gegenereerde document.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Modellengenerator

De Modellengenerator is onderdeel van ICT Concept: de specialist op ICT-gebied. ICT Concept is marktleider in de juridische sector en onafhankelijk adviseur en leverancier van ICT-totaaloplossingen. Daarnaast is ICT Concept gecertificeerd volgens de normen van ISO 27001. Met betrekking tot de juridische inhoud is er een nauwe samenwerking met juridisch specialisten.