Verbeterde beveiliging signalen

Met de update van 10-12-2020 hebben we een verbetering doorgevoerd in de veiligheid van de signalen die vanuit de Nmbrs applicatie worden verstuurd. Dit heeft mogelijk tot gevolg dat gebruikers de signalen (e-mails) in de spam folder ontvangen. Wanneer dit het geval is, zal Nmbrs (en het afzender e-mailadres van de omgeving) gemarkeerd moeten worden als veilige afzender in de e-mailapplicatie van de ontvanger.

Afzender als veilig markeren

In het geval een signaal in de spam folder terecht is gekomen, wordt de optie geboden om in het vervolg de afzender als 'veilig' te beschouwen. Ook kan handmatig worden aangegeven dat een afzender vertrouwd wordt. Het bestempelen van een afzender als veilige afzender dient per e-mailapplicatie anders uitgevoerd te worden. Zie de volgende handleidingen voor de meest gebruikte providers:

Wij begrijpen dat dit voor ontvangers van signalen niet altijd prettig is en dat de kans bestaat dat een signaal over het hoofd wordt gezien. Echter, in deze afweging is de beveiliging van de signalen belangrijker dan een gemist signaal. 

Opmerkingen