Nieuw hamburger-menu

In de aankomende update gaan we het hamburger-menu een nieuw gedrag en uiterlijk geven. Het hamburger-menu is het menu met de drie streepjes, beschikbaar op bedrijfs- en medewerkerniveau (onder periode zichtbaar). In dit menu staan altijd alle opties waar je de rechten toe hebt.

Verbeteringen

• Het menu is vooraf geladen, dus er is minder laadtijd nodig om het te laten zien
  • Het menu is op elke pagina van bedrijfs- en medewerkerniveau beschikbaar, dus er hoeft niet meer van pagina gewisseld te worden
  • Er kan direct gezocht worden in het menu
  • Bij het overblijven van 1 optie brengt de Enter-knop je gelijk naar die pagina
  • Er is meer informatie toegevoegd over wat er te vinden is op de detailpagina

Hieronder is te zien hoe dit na de update zal gaan werken.