UPA Capgemini

Dit artikel beschrijft hoe je de pensioen-exportinstellingen voor UPA Capgemini aanmaakt. Ook vind je aanvullende informatie die van belang is bij deze pensioenexport.

Pensioen exportinstellingen

1. Ga naar het bedrijfsniveau
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op Pensioen Exportinstellingen

Klik op Pensioen Exportinstellingen en selecteer het Exportformaat, vul de overige gegevens in en klik op Opslaan:

• Bedrijf contactpersoon: naam van de contactpersoon/inzender
  • Telefoon: telefoonnummer van de inzender
  • Naam leverancier: handelsnaam van de werkgever
  • Bedrijf relatienummer
  • Tijdvak: selecteer het tijdvak waarover de salarissen bij deze werkgever worden uitbetaald (maandelijks of 4-wekelijks)

Vink de export aan om deze te activeren:

Branches

De volgende branches worden door UPA Capgemini ondersteund:

Correcties

Indien je de pensioenexport naar UPA Capgemini wilt corrigeren doe je dit op dezelfde manier als bij (een correctie van) de loonaangifte, dus via een normale correctierun.