Update NL 08-11-2018

Zojuist is de update van donderdag 08-11-2018 afgerond. Met deze update hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd.

Nieuwe functionaliteiten/ verbeteringen

Hr-Workflow is live

Van heden is het mogelijk om een hr-workflow(actielijst) bij een (type) medewerker te doorlopen. Bij de medewerker kan een "Case" worden gestart en in de Case kunnen taken een workflows worden geactiveerd. De taken kunnen worden toegewezen aan een gebruiker met toegang tot de medewerker, of de medewerker zelf. Case en Workflows kunnen ook als default worden aangemaakt. Zie dit artikel voor meer informatie over deze functionaliteit.

Nieuw hamburger-menu

In deze update hebben we het hamburger-menu een nieuw gedrag en uiterlijk gegeven. Het hamburger-menu is het menu met de drie streepjes, beschikbaar op bedrijfs- en medewerkerniveau (onder periode zichtbaar). In dit menu staan altijd alle opties waar je de rechten toe hebt.

VERBETERINGEN

• Het menu is vooraf geladen, dus er is minder laadtijd nodig om het te laten zien
  • Het menu is op elke pagina van bedrijfs- en medewerkerniveau beschikbaar, dus er hoeft niet meer van pagina gewisseld te worden
  • Er kan direct gezocht worden in het menu
  • Bij het overblijven van 1 optie brengt de Enter-knop je gelijk naar die pagina
  • Er is meer informatie toegevoegd over wat er te vinden is op de detailpagina

Hieronder is te zien hoe dit werkt.

Partner-, kind- en opleidingsgegevens

Met de update van gisteravond is het mogelijk om partner-, kind- en opleidingsgegevens toe te voegen via onze import/export feature. Hiervoor is een nieuw tabblad 'Werknemers HR' toegevoegd aan het template. Er is een limiet van 20 tekens voor het partner e-mailadres. Dit zal met de volgende update worden aangepast.

Bugs

PAWW-regeling i.c.m. week- en 4-wekenbedrijven

De berekening van de (nieuw ingerichte) PAWW-regeling (zie dit artikel) ging niet goed in combinatie met week- & 4-wekenbedrijven. Hierdoor werd tevens geen inhouding op de interactieve loonstrook getoond. Dat is met deze update opgelost, zodat de berekening voor deze bedrijven in de loop van vrijdagochtend weer correct zal verlopen.