[Workflow] Foutmelding bij opslaan workflow instellingen (Opgelost 15-11-2018)

Wat:
Bij het opslaan van de workflow instellingen op bedrijfsniveau, wordt er een foutmelding getoond.

Wie:
Alle omgevingen.

Prioriteit:
Hoog. Wij werken met hoge prioriteit aan het oplossen van deze foutmelding.

Workaround:
Helaas is er geen workaround voor het opslaan van de workflow instellingen.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Anja van Gils

Goedemiddag is het al bekend wanneer dit probleem opgelost wordt?

• Avatar
    Martine Janzen

Dag Anja,

Wij zullen dit met de eerst volgende update verhelpen, welke naar verwachting morgen avond zal plaats vinden. Wanneer dit is gedaan, laten wij dat hier uiteraard weten!

• Avatar
    Martine Janzen

Dit probleem hebben wij verholpen met de zojuist afgeronde update.