UPA Susag

Dit artikel beschrijft hoe je de pensioen-exportinstellingen voor UPA Susag aanmaakt. Ook vind je aanvullende informatie die van belang is bij deze pensioenexport.

Pensioen exportinstellingen

Ga op bedrijfsniveau naar tab Salaris Instellingen, scroll omlaag naar Pensioen Exportinstellingen en klik op 'meer...':

Klik vervolgens op + Pensioen Exportinstelling, selecteer het gewenste exportformaat, vul de overige gegevens in en klik op Opslaan:

• Contactpersoon: handelsnaam van de werkgever
  • Telefoon: telefoonnummer van de inzender
  • Naam leverancier: naam van de contactpersoon/inzender
  • Nummer leverancier: op te vragen bij Susag
  • Bedrijf relatienummer: op te vragen bij Susag
  • Tijdvak: selecteer het tijdvak waarover de salarissen bij deze werkgever worden uitbetaald (maandelijks of 4-wekelijks)

Vink het exportformaat aan om dit te activeren:

Branches

De pensioen-exportinstelling UPA Susag kan gebruikt worden voor aanlevering van het Sociaal Fonds voor de volgende Nmbrs systeembranches:

• 179 | Schilders (CAO-Personeel)
  • 175 | Schilders (UTA-Personeel)