Werkgeversverklaring avondklok in de mobiele applicatie

De werkgeversverklaring voor de avondklok kan voor medewerkers beschikbaar worden gesteld. Op deze manier is het overbodig om de verklaring per e-mail te versturen.

Medewerker document toevoegen

De werkgeversverklaring kan worden toegevoegd op medewerker niveau in het dashlet 'Documenten medewerker'. Hiervoor is het van belang dat het type 'avondklok' geselecteerd is. Dit type is van belang voor het zichtbaar worden van de optie in de mobiele applicatie (Nmbrs ESS). Om misverstanden te voorkomen adviseren we maximaal één document met dit type toe te voegen. De 'oude' verklaring dient handmatig verwijderd te worden.

avondklok.png

Zichtbaarheid mobiele applicatie 

Met de nieuwste versie van de mobiele applicatie (2.7.1 en hoger) wordt het toegevoegde document automatisch zichtbaar. Deze versie is vanaf 27-01-2021 te downloaden in zowel de Google Play store als de Appstore van Apple.

Indien een document is toegevoegd met het type 'avondklok', verschijnt onderstaand icoon in het menu van de medewerker.

 Image_from_iOS__1_.png

Vervolgens kan dit document worden gedownload door op de download knop te klikken. Het verschilt per besturingssysteem hoe een download verwerkt wordt. 

Image_from_iOS.png

Templates werkgeversverklaring

Binnen de Nmbrs community is de mogelijkheid van de werkgeversverklaring in de mobiele applicatie besproken. Onderdeel hiervan zijn ook de templates met tokens voor het opmaken van een werkgeversverklaring. Deze templates zijn onderaan de pagina te vinden. Zie  dit artikel voor meer informatie over het gebruiken van templates!

Opmerkingen