Update NL 15-11-2018

Zojuist is de update van donderdag 15-11-2018 afgerond. Met deze update hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd.

Bugs

Import tab Werknemer HR - max. 20 tekens partner e-mail

Met de update van vanavond is het maximum aantal tekens voor de partner e-mail op de nieuwe Werknemer HR tab bijgesteld van 20 naar 50 tekens.

Medewerkers lijst

Voor de medewerkerslijst zijn er twee problemen verholpen:

• Kolommen werden niet goed uitgelijnd voor manager logins. Hierdoor werd er data in het verkeerde veld getoond.
  • Medewerkers met een functie uit functiemodel werden niet getoond, waardoor de medewerkerslijst in sommige gevallen niet compleet was.

Bekende problemen

Foutmelding bij opslaan workflow instellingen

Het bekende probleem bij het opslaan van de workflowinstellingen is verholpen. Klik hier voor het bekende probleem.