Update NL 21-11-2018

Zojuist is de update van woensdag 21-11-2018 afgerond. Met deze update hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd.

Verbeteringen / nieuwe features

Nieuwe look dashlets

In deze update hebben we de dashlets een nieuwe look gegeven. Deze look komt overeen met het nieuwe design van de kaarten, bijvoorbeeld zichtbaar op het hoogste niveau instellingen.

Veranderingen

• De titels zijn in de kaarten opgenomen
  • De titels worden in hoofdletters weergegeven om de leesbaarheid te vergroten
  • De afstand tussen de kaarten is verkleind

2 grondslagen voor opnemen van Extra salaris in de loonaangifte toegevoegd (als reservering niet 2 is)

Met deze update zijn 2 nieuwe (systeem-)grondslagen toegevoegd: G20300 (“Extra salaris”) en G20301 (“Loonaangifte Opg. Rcht. Extra Salaris”). In Grondslag G20300 kunnen de looncodes L7730 en/of L7740 meegenomen worden. Uitbetaling van de reservering op deze looncodes zal worden meegenomen in het veld "Extra salaris" (ExtrSal) in de loonaangifte-xml. In Grondslag G20301 kunnen de looncodes L7731 en/of L7741 meegenomen worden. Opbouw van de reservering op deze looncodes zal worden meegenomen in het veld "Loonaangifte Opg. Rcht. Extra Salaris" (OpgRchtExtrSal) in de loonaangifte-xml.

Let op: looncodes dienen handmatig aan deze nieuwe grondslagen te worden toegevoegd.

Zie dit artikel voor meer informatie.

Bugs

Easylon Converter

Door aanpassingen in de database van Easylon werkte de Converter niet meer. Dit hebben we deze week aangepast en nu is het weer mogelijk om te converteren vanuit Easylon.

Importsheet

Tijdens het importeren werden voorloopnullen in de telefoonnummer velden niet geaccepteerd en dus verwijderd. In de afgelopen update hebben we dit verholpen en kan een telefoonnummer gewoon weer met een nul beginnen.

Workflow Overzicht: Pijltjes voor Scenario 3 logins niet zichtbaar

Door een fout in het systeem zagen alle scenario 3 logins niet de pijltjes in het workflow overzicht. Hierdoor konden ze vanuit het overzicht geen runs, loonaangiftes of pensioen exporten versturen, maar moesten ze eerst op 'Meer...' klikken. Dit probleem is nu verholpen.

Foutmelding bij toevoegen van template users in de workflow instellingen

Wanneer er geprobeerd werd om template users toe te voegen aan een workflowactie in de workflow instellingen kon er een foutmelding ontstaan:
'Cannot insert the value NULL into column 'dtmCreatedAt.'
Bij deze hebben we dit issue ook opgelost.