OneLinQ

Over de integratie

OneLinQ SalaryPay wordt gebruikt voor het automatisch betalen van salarisbetalingen en loonafdrachten die beschikbaar zijn in Nmbrs. Onderdeel van SalaryPay is:

1. Online klantonboarding en -acceptatie portaal;
  2. Betaalportaal waarin de opgehaalde salarisbetalingen en loonafdrachten geautoriseerd kunnen worden en;
  3. Bankconnectiviteit, zodat de betalingen na autorisatie uitgevoerd worden.

OneLinQ SalaryPay heeft een koppeling gemaakt die er voor zorgt dat goedgekeurde salarisbetalingen en
loonafdrachten die beschikbaar zijn in Nmbrs® eenvoudig naar de bank gestuurd worden en direct betaald.  OneLinQ SalaryPay haalt de vergrendelde salarisbetalingen en loonafdrachten automatisch op uit Nmbrs®. Na autorisatie in het
OneLinQ portaal worden de betalingen naar de bank gestuurd.

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van OneLinQ. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met OneLinQ.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over OneLinQ SalaryPay

OneLinQ is een toonaangevende FinTech dienstverlener die bedrijven één platform biedt voor het verwerken
van betalingen. OneLinQ richt zich op het verbeteren van de klantervaring, het stroomlijnen van zakelijke
processen en het verbeteren van de efficiëntie. Het OneLinQ-platform is een krachtige betaaloplossing, beschikbaar als cloudservice. Deze vormt de basis van alle OneLinQ-oplossingen, zoals SalaryPay.