Update NL 20-12-2018

Zojuist is de update van donderdag 20-12-2018 afgerond.

Het was reeds mogelijk om de jaarwissel en de interactieve loonstrook te bekijken voor 2019. Met deze update is het mogelijk om ook te verlonen (runnen) in 2019.

Tevens zijn er al een heel aantal branches aangepast voor 2019, onder andere Zorg & Welzijn, ABP, Metaal & Techniek, Uitzend en op veler verzoek ook de Molenaars!

Zie de volledige lijst via: Welke branches zijn aangepast voor 2019? Via dit artikel houden we jullie ook op de hoogte welke branches er zijn aangepast.

Bugs

Performance LIV rapport verbeterd

Vanwege performanceproblemen was het LIV rapport tijdelijk gedeactiveerd op Masterniveau in accountantsomgevingen. Met deze update zijn die problemen opgelost, zodat het LIV rapport weer op het accountant Masterniveau beschikbaar is.

Updaten opleidingsgegevens onsuccesvol door tekenlimiet

Als een gevolg van een tekenlimiet in de kolom 'Instituut' op het tabblad 'Werknemers HR', kon het voorkomen dat opleidingsgegevens niet werden geupdate. Met de update van gisteravond is dit aangepast.

Error 9999: Unknown bij Leave_GetList

De API call Leave_GetList en Leave_GetList_V2 gaven soms een unknown error als het verlof type 1 werd opgehaald via de API. Met deze update hebben we dit probleem verholpen en het verlof kan weer zonder problemen, via beide calls, worden opgevraagd.

Verzuimmelding Overzicht / Dashboard Verzuim

Er kon een Oops pagina getoond worden bij het dashboard verzuim of een 'unexpected token' error bij het verzuimmelding overzicht. Met deze update is dat opgelost.

Speciale aankondiging

Sjablonen

Per 01-01-2019 vervallen de oude debiteur en medewerker sjablonen, zorg dat je vóór het einde van het jaar jouw oude sjablonen hebt omgezet naar de Word sjablonen. Zie dit artikel voor hoe je gebruik kan maken van de nieuwe sjablonen: Sjablonen maken in Word

Alvast hele fijne feestdagen !!