Update NL 15-04-2021

Zojuist is de update van 15-04-2021 afgerond.

Aankondeging

Er komt een nieuwe gebruikers interface aan!

Onze Visma Nmbrs-interface krijgt een make-over met de update van volgende week. Er zullen een aantal kleurveranderingen in het linker menu & koptekst plaatsvinden, sommige logo’s zullen wijzigen (Dit zal niet gebeuren wanneer er een aangepaste lay-out word gehanteerd) en de manier waarop het linker menu werkt zal veranderen deze word inklapbaar.

Meer informatie over de aankomende wijzigingen vind je here.

Nieuwe Functionaliteit

Interactieve loonstrook en proforma

Vanuit de interactieve loonstrook en de proforma loonstrook heb je nu toegang tot de salaris instellingen. Het is hierdoor mogelijk om direct vanaf de loonstrook onderstaande zaken aan te passen.

  • Branche
  • Reservering
  • Urenreservering
  • Laten staan
  • Export instellingen (voor het tijdspaarfonds).
  • Reiskosten
  • Adres

Verbeteringen

Digitaal ondertekenen + HR Workflow met een specifieke gebruiker

Het is nu mogelijk voor een managerlogin om een handtekeningenveld toe te voegen voor specifieke gebruikers. Wanneer er in de HR workflow instellingen is vastgesteld dat de manager de handtekeningenvelden moet tekenen voor een specifieke gebruiker met een klant login, kan de manager deze gebruiker nu zien.

APG: afwijkend personeelsnummer

Het personeelsnummer bij APG bestaat altijd uit 15 cijfers. Bij het gebruik van het afwijkende personeelsnummer via de exportinstellingen van een medewerker werd dit nummer niet aangevuld tot een personeelsnummer van 15 cijfers zoals gebeurt bij het “gewone” personeelsnummer. Vanaf nu word ook een afwijkend ingevulde personeelsnummer aangevuld tot een personeelsnummer van 15 cijfers in de pensioen export aan APG.

Bugs

Stabiliteit van digitale ondertekening verbeterd

De functie voor digitale ondertekening is verbeterd waardoor er minder fouten optreden bij het ondertekenen van documenten.

Het is niet mogelijk om een ​​nieuw documenttype op bedrijfsniveau aan te maken

Op bedrijfsniveau was het niet meer mogelijk om een ​​nieuw documenttype aan te maken dit is nu weer mogelijk.

HR Workflow-tabellen

De vormgeving van de HR workflow tabellen is verbeterd wat leidt tot een betere lay-out.

Pinkweb: bedrijven van 4 weken

Voor de loonaangifte voor bedrijven met een periode van 4 weken werd er een verkeerd tijdvak identificatie mee gestuurd naar Pinkweb. We sturen nu weer de juiste tijdvak identificatie mee zodat Pinkweb de loonaangifte weer als 4 weken periode ziet.

A&O maximum branche uren

Voor de schilders pensioenregeling is het maximale aantal uren dat een werknemer kan werken per pris periode 150 uur. In de berekening op de loonstrook werden de gewerkte uren al afgetopt op 150 uur per periode. Voor de pensioenexport ging dat nog niet goed, dit is nu opgelost!

Workflow wizard loonbelastinglijst onvolledig

Bij het gebruik van de workflow-wizard voor de loonbelasting was de lijst met bedrijven onvolledig. Nu laten we alle bedrijven weer zien.

 

Opmerkingen