Dotweb

Over de API koppeling

De koppeling tussen Nmbrs® en Dotweb Cloud zorgt ervoor dat alle organisatiegegevens, medewerkergegevens en verzuimgegevens volledig automatisch in de cloud beschikbaar zijn. Hierdoor hoef je deze gegevens niet zelf in te voeren en ben je er zeker van dat al je gegevens altijd up-to-date zijn.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Dotweb

Dotweb Systems bestaat al sinds 2004, echter met de komst van de AVG heeft Dotweb in 2017 besloten om
een compleet nieuwe verzuimapplicatie te ontwikkelen: Dotweb Cloud. Dotweb Cloud is op 1 januari 2018 live
gegaan en er wordt met een dedicated team van circa 10 developers continu doorontwikkeld met als doel om in 2020 marktleider zijn op het gebied van on-line verzuimapplicaties.