Update NL 06-05-2021

Zojuist is de update van 06-05-2021 afgerond. 

Nieuwe functionaliteit

Visma Connect SSO

Met de update is het mogelijk om in te loggen via de SSO  van Visma Connect. Hierdoor kan je met jouw Visma account inloggen in jouw Visma Nmbrs omgeving. De Visma Connect SSO knop wordt zichtbaar zodra OpenID is aangevinkt. 

Gedeactiveerde functionaliteit

Mobiele app: menu voor avondklokdocumenten

We zullen het menu voor avondklokdocumenten uit de app verwijderen, omdat er geen avondklok meer is. Het is onze hoop en wens dat er nooit meer een avondklok nodig is, maar indien dit in de toekomst toch weer het geval is zullen we deze functie weer activeren.

Verbetering

Eenvoudigere manier om van medewerker naar medewerker te navigeren

Bij gebruik van de Medewerkerslijst was het niet mogelijk om door een aangemaakte lijst met medewerkers te klikken. Vanaf nu is het mogelijk om met de Medewerkerslijst een bepaalde lijst van medewerkers te maken. De knoppen in de broodkruimelbalk brengen je op basis van die lijst naar de volgende medewerkers.

Opgeloste bugs

Runaanvraag kan niet worden verwerkt vanuit dashlet

Vanuit het dashlet 'Run aanvraag' kon de aanvraag niet worden opgepakt. Dit is opgelost, en daarmee ook het volgende Bekende Probleem: [Run aanvraag] Run aanvraag dashlet niet werkbaar

Invloed verzekeringsplicht i.c.m. oproepovereenkomst

Als een medewerker Invloed verzekeringsplicht: A | Familie van eigenaar heeft, maar deze persoon is oproepkracht, dan was er in het dashlet SVW-instellingen geen mogelijkheid om dit in te voeren. We hebben deze optie nu toegevoegd.

Hiermee wordt het volgende Bekende probleem opgelost: [Loonaangifte] Foutmelding L2041 vanuit de Belastingdienst (per brief)

UPA PGGM: 4W-bedrijf i.c.m. medewerker in dienst op 4-1-2021

Indien een medewerker op 4-1-2021 (dag 1 van de eerste 4W-periode van 2021) in dienst trad bij een 4-wekenbedrijf, dan werd in de pensioenexport van type UPA PGGM het veld <RegelingGegevens> => <DatAanvRegGeg> gevuld met datum 1-1-2021, in plaats van met de startdatum van het dienstverband. Dit is opgelost: we sturen vanaf nu de juiste datum mee (4-1-2021).

UPA PGGM & A&O: status pensioenexport blijft 'bezig te verzenden'

Een pensioenaangifte via UPA PGGM of A&O Services kon blijven hangen op status 'bezig te verzenden'. Inmiddels zijn onze nieuwe IP-adressen gevalideerd door PGGM / A&O, waardoor het weer mogelijk is om deze aangiftes in te sturen. Pensioenexports die de status 'bezig te verzenden' hadden worden naar PGGM / A&O gestuurd zonder dat (extra) actie benodigd is.

Hiermee wordt het volgende Bekende probleem opgelost: [Pensioenexport] Status van pensioenexport UPA PGGM blijft staan op 'bezig te verzenden'

Pagina Mutatieformulieren goedkeuren ververst te vaak

Bij het instellen van filters op pagina Mutatieformulieren goedkeuren wordt de pagina vernieuwd na het sluiten van een mutatieformulier en wordt het filter verwijderd. Dit zal niet meer gebeuren: de pagina wordt niet vernieuwd en de filters worden onthouden.

Stabiliteit van digitale ondertekening

In zeer zeldzame gevallen zag een medewerker de taak om een document te ondertekenen niet, hoewel de taak was toegewezen aan een actieve medewerker login. Dit is opgelost als onderdeel van onze voortdurende verbeteringen aan de stabiliteit van de functie voor digitaal ondertekenen.

Niet mogelijk om taken te slepen en neer te zetten in HR Workflow-instellingen

Afgelopen maandag hebben we het probleem opgelost van het niet kunnen slepen en neerzetten van taken in de HR Workflow-instellingen, in een update die geen downtime vereiste.

Opmerkingen