Update NL 07-02-2019

Zojuist is de update van 07-02-2019 afgerond.

Bugs

Journaalpost bij 4W bedrijf werd in 2018 geboekt

Bij de verzending van journaalposten over de eerste periode in 2019, werden de journaalposten bij 4 weken bedrijven in het voorgaande jaar geboekt. Met de update van vanavond wordt de laatste dag van de eerste periode opgenomen in de verzending, waarbij de boeking nu in 2019 plaats zal vinden.

Branche toch berekend na beëindiging dienstverband via TWK

Als een medewerker met een actieve brancheregeling via een TWK uitdienst gemeld was, dan werd deze regeling nog steeds berekend voor alle periodes in de TWK, ook voor die na beëindiging van het dienstverband. Dit is gecorrigeerd: vanaf nu zal voor een medewerker die uitdienst is en geen uren heeft geen brancheberekening plaatsvinden.

  

Bekende problemen

Tijdspaarfonds: Foutieve berekening verloonde uren over extra gewerkte uren

Vanaf 2019 worden over de doorgestorte vakantiedagen in het tijdspaarfonds ook verloonde uren berekend. Echter werden er ook verloonde uren berekend over urencodes die zijn toegevoegd, waarvan het vinkje 'Bouw TSF' niet aanstond. Hier is met deze update aan aanpassing in gedaan en er zullen alleen extra verloonde uren worden berekend over urencodes die het vinkje 'Bouw TSF' aan hebben staan.

Opmerkingen