eitje-app

Over de integratie

Horecateams managen hun team makkelijker met eitje. Door de urenregistratie van eitje te koppelen aan Nmbrs kun je gemakkelijk alle teamleden, contracten, gewerkte uren en maaltijden
synchroniseren.

eitje is de meest gemakkelijke oplossing voor horecateams. Met één tool kun jij je team sociaal
verbinden, inwerken en heb je direct een oplossing voor je planning en urenregistratie. Door veel tijd te investeren in het gebruiksgemak en onze apps is het mogelijk om snel te starten en is de
implementatie gegarandeerd succes voor managers en haar teamleden.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over eitje

De missie van eitje-app is “Maak managen makkelijk”. Zij geven horecateams alle middelen om met zo min mogelijk moeite, zoveel mogelijk resultaat te boeken. Alles wat zij dan ook doen staat in het teken van gemak. Of dit nu razendsnelle support is, of inhoudt dat ze een feature opnieuw ontwikkelen omdat het nog niet gemakkelijk genoeg werkt. Alles moet en zal makkelijk zijn.