Officient

Over de API koppeling

De koppeling te leggen tussen NMBRS en Officient zorgt ervoor dat de personeelsdata automatisch up-to-date blijft in NMBRS én in Officient. Je profiteert van de extra mogelijkheden die Officient
biedt. Bovendien kun je payroll providers uit meerdere landen koppelen in het Officient HR platform.
Meer informatie is te vinden op https://marketplace.officient.io/listing/nmbrs.

Officient biedt een HR-platform dat MKB’s helpt om al hun personeelsdata op 1 plek te
centraliseren, HR-processen te versnellen, en de HR-data op een slimme manier te visualiseren.
Via onze moderne koppelingen bundelt u alle personeelsdata op 1 plek. Maak eenvoudig digitale
contracten en documenten op. Beheer, assets, fleet, software, opleidingen, workflows en
functioneringsgesprekken. Laat medewerkers hun persoonlijke informatie bijhouden en
afwezigheden aanvragen via de self-service app. Keur ze goed via het HR-platform en stuur ze
vervolgens in 1 klik door naar de payroll provider.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Officient

Officient werd opgericht in september 2017 met als missie de HR administratie bij MKB’s te digitaliseren. Meer
tijd in mensen in plaats van in administratie, dat is ons motto. Begin 2019 telt Officient 1000 klanten, verspreid
over Nederland, België, Spanje en Portugal.