[Loonheffing] Loonheffingsinstellingen op medewerkersniveau overschreven na opslaan SVW-tabel op bedrijfsniveau (Opgelost 01-03-3019)

Wat:

Als op bedrijfsniveau de SVW-tabel wordt gewijzigd dan worden bij de medewerkers bij wie de instellingen voor ZVW, WW en WAO/WIA uitgevinkt zijn deze ten onrechte automatisch aangevinkt.

Wie:

Alle bedrijven en medewerkers waarvoor bovenstaande geldt.

Prioriteit:

Hoog, wij hebben dit in onderzoek en zullen dit met een van de komende updates oplossen.

Workaround:

Loop bij een wijziging van een of meer instellingen in de SVW-tabel op bedrijfsniveau de medewerkers na en corrigeer indien nodig.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Robert Oortwijn

Mogelijk worden als gevolg van dit gedrag ook andere loonheffingsinstellingen op medewerkersniveau beïnvloed.

• Avatar
    Gislaine Tromp

Dit bekend probleem is opgelost met de update van 28-02-2019.