[Workflow] Automatisch runs van 01-03-2019 (Opgelost 01-03-2019)

UPDATE 01-03-2019 08:54:
Alle automatisch runs van 01-03-2019 zijn zo juist afgerond. Hierbij sluiten we dit Bekende Probleem, mocht je toch het idee hebben dat er iets niet goed gaat dan kan je een ticketformulier insturen.

Wat:

Op dit moment is er vertraging in het uitvoeren van de runs welke via de automatische workflow verlopen. We hebben de runs herstart en verwachten dat deze in de loop van de ochtend alsnog uitgevoerd worden.

Wie:
Bedrijven waarbij de workflow op de 1ste van de maand automatisch runs moet uitvoeren.

Prioriteit:
Hoog.

Workaround:
De runs zullen in de loop van de dag automatisch worden uitgevoerd. Het is niet nodig om een handmatige actie uit te voeren.

Indien dit toch gewenst is, is het voor accountants omgevingen mogelijk om de betreffende taken toch via de workflow wizard te starten. Voor meer informatie over de workflow wizard, klik hier.

Opmerkingen

• Avatar
    Menno Geurts

UPDATE 01-03-2019 08:54:
    Alle automatisch runs van 01-03-2019 zijn zo juist afgerond. Hierbij sluiten we dit Bekende Probleem, mocht je toch het idee hebben dat er iets niet goed gaat dan kan je een ticketformulier insturen.

Bewerkt door Menno Geurts