Update NL 07-03-2019

Zojuist is de update van donderdag 07-03-2019 afgerond.

Bugs

Fout bij aanlevering P1 voor 4-wekenbedrijven naar UPA AGH (2)

Met de update van 28-02-2019 was al een aanpassing gedaan om in de aanlevering van de pensioenexport-xml voor P1 naar UPA AGH voor 4-wekenbedrijven de juiste Datum aanvang regelinggegevens mee te sturen. Nu hebben we ook de velden Datum aanvang Inkomstenperiode & SectorRisicogroep aangepast. De datum die in deze velden werd meegegeven was 2018-12-31, terwijl AGH aanlevering van 2019-01-01 verwacht. Dit is vanaf nu het geval.

Filter in overzicht bedrijf NAW

Het overzicht bedrijf NAW heeft een filter mogelijkheid 'tags'. Het kiezen van een bepaalde tag geeft niet de gegevens van bedrijven onder één tag, maar gegevens van alle bedrijven. Met deze update werkt het filter weer naar behoren.

Bekende Problemen

[Tijdregistratie] Onvoldoende rechten om deze pop up te openen op bedrijfsniveau

Als je een entry wilt openen voor een medewerker in de tijdregistratie kreeg je de volgende melding: 'Onvoldoende rechten om deze pop up te openen'. Dit probleem is met deze update opgelost

[Workflow] Runs automatische workflow krijgen geen omschrijving mee

De runs die gedurende nacht zijn uitgevoerd door de automatische workflow kregen vanaf 01-03-2019 geen omschrijving mee. Dit issue is middels deze update opgelost.

 

 

 

Opmerkingen