Update NL 28-03-2019

Zojuist is de update van donderdag 28-03-2019 afgerond.

Aankondiging

Nieuwe runcontrole voor fictief BSN

In de update van volgende week zullen wij, n.a.v. een verzoek vanuit de Belastingdienst, een runcontrole toevoegen die een waarschuwing geeft als een fictief BSN bij een medewerker is ingevuld. Dit zal in ieder geval gelden voor de volgende fictieve nummers:

  • 111222333
  • 111111110
  • 123456782

Andere fictieve nummers zullen aan deze controle worden toegevoegd als wij een verzoek hiertoe vanuit de Belastingdienst ontvangen.

Mocht een medewerker een fictief BSN hebben dan kan de run weliswaar gedraaid worden, maar zal de loonaangifte een foutmelding geven en niet verzonden kunnen worden.

Bugs

Meerdere signalen bij het uitvoeren van workflowacties

Bij het uitvoeren van meerdere workflowacties op het hoogste niveau kon het systeem per ongeluk een veelvoud van hetzelfde signaal uitsturen. Met deze update hebben we probleem opgelost en zou er weer één signaal per e-mailadres verstuurd moeten worden.

Onvoldoende rechten om e-mail template aan te passen

Zodra een eigenaar van een omgeving een e-mail template wilt aanpassen, wordt de melding 'onvoldoende rechten om deze popup te openen' weergegeven. Met deze update is het weer mogelijk om de e-mail templates aan te passen!

Verbeteringen

Uitbreiding aangepaste rapporten

Binnen de aangepaste rapporten is er nu de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende templates. De templates bevatten informatie categorieën over salarisinformatie of HR-gerelateerde gegevens. Op gefilterde categorieën heeft het instellen van een ander tijdfilter (peildatum, periode of jaar) wél toepassing, op de ongefilterde categorieën juist niet. 

Opmerkingen