[Mobiele applicatie] Wit scherm na inloggen met Face-ID en Touch-ID (Opgelost)

Wat?
Nadat een gebruiker heeft ingelogd met Face-ID (gezichtsherkenning) of Touch-ID (vingerafdrukherkenning) wordt een wit scherm getoond.

Wie?
Gebruikers met versie 2.3.23 van de Nmbrs ESS applicatie.

Prioriteit?
Hoog.

Workaround?
Er kan wel succesvol worden ingelogd met de eerder ingestelde PIN. Mocht bovenstaande bij jou voorkomen; sluit de app af en kies vervolgens niet voor de optie inloggen met Face-ID of Touch-ID.