InterShift

Over de API koppeling

InterShift is een online rooster- en planningsapplicatie voor de eerstelijnszorg in Nederland. Door een koppeling te maken met Nmbrs ontstaat er een gestroomlijnde HRM keten van het contract management via het operationeel inzetten van de medewerkers tot en met de verloning. Dit betekent voor de gebruiker een enorme tijdwinst en een drastische vermindering van de kans op fouten.

De koppeling tussen Nmbrs en InterShift wordt gebruikt om medewerkers van een organisatie te kunnen plannen in de online roosterapplicatie InterShift ASSIST. Er vindt een volledige synchronisatie van stam/contract/functiegegevens plaats vanuit Nmbrs. Hiermee kan de HR afdeling centraal, snel en zonder fouten een medewerker opvoeren en met de juiste gegevens in het rooster inplannen.

Daarnaast kunnen de looncomponenten van de medewerkers iedere maand met één druk op de knop worden geëxporteerd van InterShift naar Nmbrs zonder dat er bestanden verplaatst of ge-upload moeten worden. Ook hier wordt enorme tijdwinst geboekt en de kans op fouten drastisch verminderd.

Hoe te gebruiken

[...]

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over InterShift

InterShift is de meest gebruikte online applicatie van Nederland voor het roosteren en plannen van huisartsen, assistenten en waarnemers. Elke dag maken ongeveer 40.000 huisartsen, assistenten en waarnemers gebruik van een InterShift applicatie. Van doorslaggevend belang wordt gezien de telefonische en online support die InterShift huisartsenposten en -praktijken biedt in hun dagelijkse planningswerkzaamheden: Met InterShift sta je er nooit alleen voor!