Update NL 02-05-2019

Zojuist is de update van woensdag 02-05-2019 afgerond. 

Aankondiging

Langer tijdslot voor wekelijkse updates

Vanaf volgende week donderdag zullen wij het tijdslot van de wekelijkse update verhogen naar 2 uur. Via onze status pagina zullen wij altijd actuele updates plaatsen wanneer de update eventueel eerder is afgerond of wellicht iets meer tijd nodig heeft.

Wanneer je geabonneerd bent op deze pagina, houden we je automatisch op de hoogte van wijzigingen.

Is deze pagina nieuw voor je? Neem dan snel een kijkje op https://status.nmbrs.com

 

Verbeteringen

Nieuwe API call

Met deze update hebben wij één nieuwe API call opgeleverd. Deze call is vanaf nu beschikbaar:

  • Absence_GetAll_AllEmployeesByCompany (EmployeeService): met deze API call kun je alle verzuimitems voor alle medewerkers van een gegeven bedrijf in één keer ophalen.

Velden toegevoegd aan output van de Report Service calls Reports_Accountant_EmployeeWageTaxSettings en Reports_Accountant_Debtor_EmployeeWageTaxSettings

Met deze update hebben we de velden 30% minimum, 30% VCR actief en 30% eindperiode uit deze rapporten ook toegevoegd aan de output van de API call.

HourComponent_Update

Met de HourComponent_Update call wordt het hourcomponent ID veranderd. Voorheen werd dit nooit als respons terug gegeven, maar met deze update hebben we dit aangepast en komt dit nieuwe ID wel in de respons te staan.

 

Bekende problemen

UPA pensioenexports voor 4W-verloning

De UPA pensioenaangiftes voor 4W-verloning gaven een foutmelding bij het aanmaken voor de eerste periode. In sommige gevallen trad dit ook op bij een correctie-pensioenaangifte voor periode 1. 

Inlog problemen wanneer SAML actief is binnen de omgeving

Wanneer SSO actief is binnen een omgeving, wordt er op de startpagina een SSO button getoond. Wanneer er op 'enter' werd gedrukt bij het inloggen, verwees de actie naar de SSO button waarbij er niet naar de juiste pagina werd verwezen. Voor omgevingen welke de SSO hadden uitgeschakeld als workaround, kunnen dit uiteraard weer activeren.

Onvoldoende rechten om e-mailtemplates te openen

Bij het openen van een e-mailtemplate wordt de melding 'Onvoldoende rechten om deze popup te opnenen!' getoond. Hierdoor is het niet mogelijk om een e-mailtemplate aan te passen. Deze melding wordt niet meer getoond en de e-mailtemplates zijn weer aan te passen.

Opmerkingen