Update NL 18-06-2019

Zojuist is de update van dinsdag 18-06-2019 afgerond.

Verbetering

Update in HR Workflows functionaliteit

Deze week (op maandag) hebben we de HR Workflows functionaliteit geüpdatet. Het is nu mogelijk om voor elke taak in een workflow aan te geven aan welke gebruiker deze automatisch moet worden toegewezen. De automatische toewijzing kan voor elke type gebruiker worden toegepast, en wordt alleen toegepast op een gebruiker met de toegepaste gebruiker type.

Doordat de HR Workflows gebouwd is op basis van een micro-service structuur, is het voor ons mogelijk om deze op elke moment te updaten zonder uit de lucht te gaan. Binnenkort zullen we nog meer nieuwe updates geven over deze functionaliteit!

Bugs

Meerdere aanpassingen voor de Nmbrs® Template Builder (Sjablonen)

Met deze update hebben we meerdere tokens/velden in de Nmbrs® Template Builder geüpdatet. Het volgende veld is aangepast: - Afdelingsnaam - Dit veld toonde ook het afdelingsnummer, bijvoorbeeld "34 | Finance". Vanaf nu zal alleen "Finance" ingevuld worden. Voor de volgende velden is het nu mogelijk om deze in de toekomst te kunnen genereren: - Medewerker Parttime percentage - Startdatum dienstverband - Medewerker Achternaam - Medewerker Roepnaam - Medewerker Initialen - Medewerker Voornaam Voluit

Domein opvragen

Via https://www.nmbrs.com/nl/inloggen is het mogelijk om je domein op te vragen. Zo kunnen (over het algemeen) medewerkers snel nagaan op welke site zij moeten inloggen. Deze tool stuurde de afgelopen tijd helaas geen informatie toe, maar werkt nu weer naar behoren.

Opmerkingen