Update NL 04-07-2019

Zojuist is de update van donderdag 04-07-2019 afgerond.

Verbeteringen

Sollicitanten en externe medewerkers uitgesloten van HR Documenten

In verschillende rapporten en overzichten werden de nieuwe medewerkertypes getoond terwijl deze hier niet in getoond hoorden te worden. De 30 HR Documenten zullen vanaf nu alleen nog (ex-)medewerkers in loondienst tonen aangezien deze in de run meegaan. Sollicitanten en externe medewerkers gaan niet mee in de run en zullen daarom niet meer in deze rapporten getoond worden.Run met foutmelding verwijderen

Wanneer een run met foutmelding ontstond, was het niet altijd mogelijk om deze te verwijderen. Vanaf nu is het altijd mogelijk om een dergelijke run te verwijderen, zelfs in een voorgaand jaar.

Nummer afdeling getoond als * in rapport journaalposten

Wanneer het nummer van een afdeling uit meer dan vijf cijfers bestaat, wordt dit in het Rapport Journaalposten als sterretje (*) getoond. Vanaf nu wordt het nummer volledig getoond!

Verwijderen van een run met foutmelding

Het was niet mogelijk om een run met foutmelding te verwijderen, wanneer er reeds een volgende run gedraaid was. Vanaf nu is het wel mogelijk om de foutieve run te verwijderen, zelfs als deze in een voorgaand jaar gedraaid is!

Bugs

Verlopen wachtwoord

Wanneer ingesteld is dat het wachtwoord na een 'x' aantal dagen moet verlopen dan was het mogelijk om precies hetzelfde wachtwoord opnieuw te gebruiken. Vanaf nu zal er gecontroleerd worden of het nieuwe wachtwoord anders is dan het vorige (verlopen) wachtwoord.

API: Kostenplaats validatie

Voor de volgende API calls hebben we een validatie toegevoegd die controleert of de kostenplaats binnen het bedrijf als bestaat:

  • WageComponentVar_InsertCurrent
  • WageComponentVar_Insert
  • WageComponent_Update
  • WageComponentVar_Insert_Batch

 

API: Reports_Accountant_EmployeeWageTaxSettings geeft telling in plaats van kleur

Bovenstaande API call geeft een telling als terugkoppeling, terwijl je een tabel kleur zou verwachten. Met deze update wordt de terugkoppeling wél in een tabel kleur gegeven.

Opmerkingen