Update NL 11-07-2019

Zojuist is de update van donderdag 11-07-2019 afgerond.

Aankondiging

Medewerker uit dienst wordt automatisch ex-medewerker

Op dit moment is het wijzigen van de status van een medewerker naar ex-medewerker nog een handmatig proces. In de eerstvolgende update zullen wij een feature opleveren waarmee uit dienst gemelde medewerkers automatisch als ex-medewerker worden aangemerkt. Dit doen we door dagelijks te controleren of een medewerker uit dienst is gemeld (laatste indienstdatum + 1 dag). 

Contract formulier wordt eerste werkdag formulier

In de volgende update wordt het Contract formulier aangepast naar het Eerste werkdag formulier. In dit formulier zijn alle velden toegevoegd die nodig zijn om een medewerker te verlonen, zoals een kopie ID en het aan/uitzetten van de loonheffingskorting.

Verbetering / Nieuwe Feature

Mutatieformulier bankrekeningen in app

Deze week hebben we een mutatieformulier gelanceerd dat je in staat stelt om je bestaande bankrekeningen direct in onze mobiele app te wijzigen.

Bug

Optie "Domeinnaam vergeten?" op nmbrs.com werkt weer

Als je op https://www.nmbrs.com/nl/inloggen koos voor "Ik ben mijn subdomein vergeten" en je e-mailadres invulde dan werd er geen e-mail met je domeinnaam verstuurd. Je ontvangt nu weer een e-mail nadat je op "Stuur mijn domeinnaam op" geklikt hebt.

 

 

Opmerkingen