[API] Salary_GetAll_AllEmployeesByCompany geeft waarde 0 bij gebruik van een salaristabel

Wat?
Als je de call Salary_GetAll_AllEmployeesByCompany uitvoert kan het zo zijn dat de outputwaarde op 0 uit komt.

Wie?
Dit treedt alleen op voor medewerkers die zijn gekoppeld aan een salaristabel.

Impact?
Hoog.

Workaround?
Op dit moment is er geen workaround aanwezig.

Opmerkingen

• Avatar
    Mark Aalten

Update 12-08-2019 om 10:00:
    Mijn technische collega's zijn dit probleem nog aan het onderzoeken. Zodra ik een update heb dan zal ik dit hier direct vermelden.

• Avatar
    Mark Aalten

Update 12-08-2019 om 16:50:
    Dit probleem wordt naar verwachting morgenavond met een extra update opgelost (als de testfase goed verloopt).

• Avatar
    Mark Aalten

Update 13-08-2019:
    Dit bekende probleem is zojuist opgelost.