Update NL 05-09-2019

Zojuist is een update aan een aantal van onze micro-services van 05-09-2019 afgerond. 

Verbeteringen 

Nieuw dashlet 'Rollen en verantwoordelijkheden'

Een aantal verbeteringen aan de HR Workflows zijn vanavond gelanceerd. Om HR Workflows nog makkelijker te kunnen gebruiken, is het vanaf nu mogelijk om voor elke taak een rol te kiezen aan wie de taak standaard kan worden toegewezen. Hiervoor is het zaak om per organisatie een Payroll Manager en een HR Manager toe te wijzen. Deze rollen kan als eindverantwoordelijke voor elke HR Workflow dienen. Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk een specifieke gebruiker aan te wijzen.

Meer informatie hoe deze functionaliteit te gebruiken hier.

HR Workflows per medewerkertype

Per HR Workflows is het mogelijk om aan te geven voor welk medewerker type deze HR Workflow gestart kan worden. Zo kun je ervoor zorgen dat de juiste HR processen worden doorlopen bij alle type medewerkers, van sollicitant tot externe medewerkers.

Opnieuw toewijzen actieve taak

Eerder werd er alleen op het moment van het starten van de HR Workflow gekeken welke taken automatisch toegewezen konden worden. Dit wordt nu wederom gedaan op het moment dat eentaak actief wordt en nog niet is toegewezen. 

Opgeloste bugs 

Kopiëren systeem HR workflows naar eigen HR workflow

Het is weer mogelijk gemaakt om de systeem HR Workflows naar eigen wens in te richten door ze kopieren naar een eigen HR Workflow.

Eerste actieve taak stuurt geen mail meer

Wanneer een eerste taak van een workflow actief was voor een manager of medewerker, werd er geen e-mail meer gestuurd. Dit is nu opgelost.

'Stuur contract' taak blijft actief

De taak in de HR Workflow 'Aannemen sollicitant' waarbij het contract automatisch gegenereerd wordt op basis van een template en daarna verstuurd wordt, werd niet gemarkeerd als gedaan. Dit is opgelost en de taak wordt weer netjes afgerond.

Opmerkingen