Update NL 25-08-2021

Zojuist is de update van 25-08-2021 afgerond.

Aankondiging

Wachtwoord wijzigen indien dit nog niet gedaan is

Met de update van komende week (1 september) worden gebruikers die hun wachtwoord nog niet hebben gewijzigd, gedwongen om dit alsnog te doen bij de volgende inlogpoging, om te voldoen aan ons nieuwste wachtwoordbeleid.

Verbeteringen

Alle salarisopties toegevoegd aan mutatieformulieren Contractvoorstel en Contractverlenging

Met deze update hebben we alle salarisopties toegevoegd aan de twee formulieren Contractvoorstel en Contractverlenging, die veel worden gebruikt in de HR Workflows.

Detailpagina voor ESS medewerkersdocumenten

In het verleden toonde de ESS van Visma Nmbrs alleen documenten in een dashlet. Vanaf nu is het ook mogelijk om deze op een detailpagina te openen. Op die manier kunnen de mappen meer worden gebruikt en kunnen we het aantal documenten in de dashlet gaan beperken.
Deze detailpagina helpt ook bij de toekomstige ontwikkeling van de ondertekende documenten die beschikbaar zijn voor medewerkers bij Documenten.

Verwijderen van ondertekende documenten

Met de laatste update hebben we het verwijderen van ondertekende documenten in dashlet Documenten ondertekenen ingeschakeld. In de volgende update zullen we de verwijderoptie ook inschakelen in dashlet Documenten medewerker.

Reporting Framework V2 gebruikt nieuwe UX-webcomponenten

Met deze update gaan we de nieuwe UX-webcomponenten in het Reporting Framework V2 gebruiken. De lay-out van de filters is gewijzigd en maakt nu gebruik van de nieuwste UX-componenten.

Loonaangifte verzenden als vorige nog bezig is met verzenden

Voorheen was de de knop 'Verzenden' op de detailpagina voor de loonaangifte verborgen als de vorige loonaangifte nog de status 'Bezig te verzenden' had. Dat is nu niet meer het geval, dus de laatste loonaangifte kan in dat geval gewoon verzonden worden.

Dropdown-verbeteringen

De dropdown-menu's in Visma Nmbrs zijn grondig aangepakt (opnieuw ontworpen en gebouwd) om meer gebruiksscenario's aan te kunnen. Bijvoorbeeld: omhoog gaan in plaats van omlaag als je onderaan de pagina staat, naar links gaan als er rechts geen ruimte meer is, enzovoort. Dit is onderdeel van het doel om Visma Nmbrs responsiever te maken en beter te laten werken in verschillende schermformaten.

Opgeloste bugs

APG pensioen-export: IPAP niet aangemaakt en verzonden

Bij het creëren van een pensioenexport werd de IPAP-node niet aangemaakt in de XML van de pensioenaangifte. Nu gebeurt dat wel weer.

Salaristabellen in wizard Nieuwe medewerker

Na het selecteren van een salaristabel in de wizard Nieuwe medewerker was het niet mogelijk om verder te gaan. De salaristabel was pas te selecteren na het aanmaken van de medewerker. Dit is nu opgelost.

Sorteren van documenten

Het sorteren van personeelsdocumenten werkte niet correct wanneer het nummer van de dag hoger was dan het nummer van de maand. Dit is opgelost.

Tooltips geven geen tips

Bij sommige knoppen en in tabellen gaven de tooltips geen informatie meer. Vanaf nu doen ze dat wel weer.

 

Opmerkingen