Signalen in Visma Nmbrs

Onderstaand artikel geeft een overzicht van de mogelijkheden m.b.t. signaleringen in Visma Nmbrs. Verschillende processen kunnen worden ondersteund en versterkt middels signalen vanuit de Visma Nmbrs applicatie.

Inhoud van de signalen

Signalen in Visma Nmbrs kunnen in verschillende dashlets worden ingesteld en verstuurd. De functional owner van de omgeving kan de inhoud en de e-mailberichten naar eigen wens invullen. Daarnaast kan een footer worden ingesteld welke onder ieder signaal die de omgeving verlaat wordt geplaatst. 

Let op: signalen die naar een contactpersoon worden verstuurd (accounant, debiteur of bedrijf contact) worden altijd verstuurd in de taal van de omgeving. Signalen die naar een gebruiker login worden verstuurd worden in de taal van de gebruiker verstuurd.

HR-signalen

Om het HR-proces te ondersteunen kunnen verschillende HR-signalen worden verstuurd. Voorbeelden hiervan zijn signalen met betrekking tot verlof, verzuim en aankomende verjaardagen. 

Payroll workflow signalen

Om het payroll proces te ondersteunen kunnen verschillende payroll gerelateerde signalen worden verzonden. Deze zijn voornamelijk bedoeld om betrokkenen op de hoogte te stellen dat een bepaalde stap uit de payroll workflow is uitgevoerd. Gezien alle signalen in deze categorie naar contactpersonen worden gestuurd, worden de signalen in de taal van de omgeving verstuurd.

Verzonden signalen

Alle signalen die door Visma Nmbrs worden verstuurd worden vastgelegd in het dashlet Verzonden signalen. Dit dashlet is op verschillende niveaus te benaderen wat direct de mogelijkheid biedt om te filteren. Zo worden op het hoogste niveau alle signalen van de omgeving getoond en worden op medewerkernvieau aleen de signalen getoond betreffende de specifieke medewerker. Meer informatie over het inzien van de verzonden signalen:

Problemen oplossen met betrekking tot signalen

Bij de verzending van signalen komt veel kijken wat de veiligheid en betrouwbaarheid van de signalen bevorderd. Zowel Visma Nmbrs als systeembeheerders van de ontvangende partij werken constant aan het verbeteren van de veiligheid. In sommige gevallen zorgen bepaalde controles en protocollen er echter voor dat een signaal niet verstuurd kan worden of niet ontvangen kan worden. Onderstaande artikelen bieden handvatten om problemen te analyseren.

Opmerkingen