Update NL 22-09-2021

Zojuist is de update van 22-09-2021 afgerond.

Verbeteringen

Berekening KPU ook beschikbaar voor CAO 727

De berekening van de KPU (kostprijs per uur) is nu ook beschikbaar voor CAO 727 (Retail Non-Food).

iDEAL-betaling in dashlet Loonaangifte (alleen-lezen)

Het is nu mogelijk om ook met iDEAL te betalen in het ‘gewone’ dashlet Loonaangifte indien dit op alleen-leesrechten staat. Tevens hebben we een tooltip aan het iDEAL-pictogram toegevoegd.

Opgeloste bugs

Personeelsnummer i.c.m. meerdere dienstverbanden

Bij het aanmaken van een meervoudig dienstverband krijgt de ‘nieuwe’ medewerker een ander personeelsnummer. Maar aangezien de persoonlijke informatie van de medewerkers gekoppeld is, kregen alle gekoppelde werknemers na opslaan van de persoonlijke informatie hetzelfde personeelsnummer.
Dat gebeurt niet meer: als je nu de persoonlijke informatie opslaat, dan behouden alle werknemers hun unieke personeelsnummer.

Exportinstellingen ABP: standaard Meetellingswaarde fout

In de exportinstellingen op medewerkersniveau voor APG ABP is de Meetellingswaarde standaard 100%.  Als je hier niets invulde (het veld 'leeg' liet), dan werd echter 0% opgeslagen. Nu slaan we in dat geval weer de standaardwaarde van 100% op.

Salaristabel: historie dashlet Salaris na automatische verhoging

Als bij een medewerker een salaristabel i.c.m. een automatische verhoging actief is, dan was de berekening correct, maar toonden we in de historie van dashlet Salaris een verkeerde waarde.
Nu slaan we in dit scenario de waarde niet meer op in de salarishistorie.

Datumkiezer in overzicht Verzonden signalen werkt niet

Met deze update hebben we het scherm met het overzicht van Verzonden signalen gerepareerd. Voorheen werkte de datumkiezer niet goed; hierdoor was het overzicht onbruikbaar.

Opmerkingen