Update NL 24-11-2021

Zojuist is de update van 24-11-2021 afgerond.

Aankondiging

Nieuw Nmbrs-prototype

Bij Visma Nmbrs zijn we altijd op zoek naar manieren om ons product te verbeteren en nu is jouw hulp nodig! We hebben een nieuwe navigatie in onderzoek, waarmee het eenvoudiger is om alle functies die Visma Nmbrs kan bieden te vinden en te gebruiken. Je kunt ons helpen door dit prototype te bekijken en te laten weten wat je ervan vindt.

Wees gerust: de nieuwe kleuren zijn alleen bedoeld om de nadruk te leggen op de nieuwe structuur in plaats van op het ontwerp!

Verbeteringen

Verlofdashlet medewerkers

We hebben het verlofdashlet op medewerkersniveau verbeterd, zodat de opgenomen en resterende uren (het verlofsaldo) beter zichtbaar zijn.

HR Workflow: dashlet Mijn taken

Voor iedereen die de HR-workflows gebruikt is dashlet Mijn taken erg handig om gebruikers te wijzen op de uit te voeren taken. Met een nieuw ontwerp maken we het nog duidelijker dat een taak nog te doen is, vandaag moet worden uitgevoerd of verlopen is.

HR Workflow: taaktitel als token in e-mail

Met het nieuwe ontwerp van Mijn taken kunnen alle gebruikers eenvoudiger zien of ze iets moeten doen en zo ja, wat. Maar met name medewerkers dienen erop geattendeerd te worden dat het tijd is om in te loggen in Nmbrs en een taak uit te voeren. Om die reden hebben we nu het toevoegen van de taaktitel als token aan de Taakactiverings-e-mail ingeschakeld. Voeg $$$Tasktitle$$$ toe en de volledige titel zal het token vervangen.
Samen met $$$RealName$$$ en $$$Company$$$ helpt dit om de boodschap nog persoonlijker te maken, zodat medewerkers (en andere gebruikers) de taken op het juiste moment uitvoeren.

HR Workflow: dashlet Document ondertekenen

Het dashlet voor Documentondertekening heeft een make-over gekregen. Analoog aan dashlet Mijn taken leggen we nu de nadruk op de documenten die nog moeten worden ondertekend.

Mappen voor ondertekende documenten

We hebben de mappenfunctionaliteit ook ingeschakeld voor ondertekende documenten. Dit maakt het eenvoudiger om een duidelijke structuur van documenten op te bouwen, zodat ze gemakkelijker terug te vinden zijn.

Rapport Verjaardagslijst: filter voor type medewerker toegevoegd

Dit rapport is geconverteerd van Reports Framework V1 naar V2. Er is ook een nieuw filter voor het type medewerker toegevoegd.

Opgeloste bugs

Veld 'Toegewezen aan' in HR Workflow-instellingen leeg

Het veld 'Toegewezen aan' in de HR Workflow werd leeg geopend nadat het voor een specifieke gebruiker was opgeslagen. Dit is nu opgelost.

Niet mogelijk om beslissingstaak vanuit co-piloot uit te voeren

We hebben het probleem opgelost dat het niet meer mogelijk was om een beslissingstaak in de co-piloot uit te voeren.

Specifieke datumsignalen worden gedupliceerd

We hebben een bug opgelost die meerdere signaalduplicaten veroorzaakte, wat een negatief effect had op de functionaliteit en de prestaties van de signaalverzending.

Opmerkingen