Update NL 09-12-2021

Zojuist is de update van 09-12-2021 afgerond.

Nieuwe functionaliteit

Engine 2022 is beschikbaar!

Je kunt vanaf nu een jaarwissel doen en de interactieve loonstroken voor 2022 inzien, maar je kunt nog geen bedrijf runnen. Zie voor alle wijzigingen nieuwsbericht Nmbrs-aanpassingen 2022.

Verbetering

Medewerkerslogin: nieuwe gebruikersinterface voor sommige overzichten

Als onderdeel van het plan om de look en feel van sommige overzichten te vernieuwen, hebben de overzichten Persoonlijke gegevens, Verjaardagen afdeling en Verjaardagen bedrijf nu een nieuwe gebruikersinterface.

Opgeloste bugs

Reiskostenvergoeding voor oproepkrachten

Bij gebruik van dashlet Reiskostenvergoeding werd de reiskostenvergoeding niet meer berekend voor oproepkrachten. Dat gebeurt nu wel weer.

Hiermee is het volgende bekende probleem opgelost: [Reiskostenvergoeding] bij oproepkrachten kan het zijn dat er geen reiskosten worden verwerkt

Creëren nihilaangifte niet mogelijk

Het is nu wel weer mogelijk om een nihilaangifte aan te maken.

UPA-pensioenaangifte: waarde voor 'SaldoPremieReg'

Als voor een bepaalde periode een correctiebestand werd aangemaakt, dan was de waarde in 'SaldoPremieReg' de eerste keer correct. Maar als na het eerste correctiebestand een tweede correctiebestand werd aangemaakt werd de verkeerde waarde voor 'SaldoPremieReg' in het exportbestand opgenomen. Alle UPA-formaten bevatten nu de juiste waarde.

Interactieve loonstrook breekt bij geen salaris i.c.m. actieve branche

Wanneer een medewerker geen waarde had in dashlet Salaris maar wel een actieve brancheregeling, dan brak de loonstrook. We berekenen nu de interactieve loonstroken alsof de medewerker een salaris van €0,00 heeft.

Proforma toont oud adres

Bij het maken van een proforma kopiëren we nu het laatste adres van een medewerker.

Opmerkingen