Update NL 20-12-2021

Zojuist is de update van 20-12-2021 afgerond.

Nieuwe functionaliteit

Klaar om te runnen

Het was al mogelijk om een jaarwissel te doen en de interactieve loonstrook voor 2022 in te zien. Vanaf nu kan ook een run gedraaid worden in 2022.

We hebben de volgende documentatie over 2022 beschikbaar:

(gemiddelde) Thuiswerkvergoeding

Het is vanaf nu mogelijk om de gemiddelde thuiswerkvergoeding toe te voegen via het dashlet reiskostenregeling. Wij zullen op korte termijn een artikel publiceren waarin het gebruik van deze functionaliteit wordt uitgelegd.

We hebben ook een nieuwe 'urencode' toegevoegd: 8002 | Thuiswerkdagen, die een netto waarde heeft van 2,00. (Deze waarde is niet gekoppeld aan de waarde van de thuiswerkvergoeding in bovengenoemde functionaliteit.) De output-looncode is 5158 | Thuiswerkvergoeding per dag.

Verbetering

Aanpassingen 2022 beschikbaar voor import & update

De gedifferentieerde AOF-premie en nieuwe codes voor soort inkomen, aard arbeidsverhouding, fase-indeling en reden van beëindiging dienstverband zijn nu beschikbaar in het import-/update-sjabloon.

Opgeloste bugs

Overzicht Loonaangifte: ontbrekende waarde WIA

In het overzicht Loonaangifte ontbrak de waarde voor de WIA, hoewel de waarde wel in het bestand zelf stond en staat. Nu tonen we deze ook weer in het overzicht.

Identiteitsbewijs niet opgeslagen in Eerste Werkdagformulier

Het identiteitsbewijs is een verplicht onderdeel van het Eerste Werkdagformulier, maar werd niet opgeslagen bij het insturen van het formulier. Dit is opgelost.

Opmerkingen