Update NL 16-03-2022

Zojuist is de update van 16-03-2022 afgerond.

Verbeteringen

ID geüpload via formulier Eerste werkdag zichtbaar in Mijn documenten

Medewerkers konden hun ID al uploaden via het mutatieformulier Eerste werkdag. Nu wordt het ID ook getoond in Mijn documenten.

[Word Add-in] Token 'Bijtellingspercentage privégebruik' voor auto v/d zaak

In de vorige update hebben we de eerste tokens voor de auto v/d zaak geïntroduceerd. Met deze update hebben we het token 'Bijtellingspercentage privégebruik' toegevoegd.

[API] Token voor managerlogins

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om een API-token te genereren voor Managerlogins.

Optie om van template te wisselen voor medewerkerlogin (update 09-03-2022)

Wanneer een medewerker in of uit dienst gaat is het momenteel nodig om de machtigingen te wijzigen. Dit doe je door het gebruikersaccount te verwijderen en een nieuwe aan te maken. Aangezien de meeste medewerkers slechts 1 profiel hebben zal het verwijderen leiden tot een verwijdering van de gebruikersentiteit. Dit betekent dat de medewerker de rompslomp van het activeren van het account en het instellen van het wachtwoord opnieuw moet doorlopen. Soms missen ze ook de activatieperiode, wat nog meer gedoe oplevert. Het is nu mogelijk om de machtigingen te wijzigen zonder dat de gebruikersentiteit wordt verwijderd. In de mobiele app dient wel geheel opnieuw ingelogd te worden.
Dit is gedaan n.a.v. een verzoek in onze Community.

Opgeloste bugs

Pensioenexport A&O Services PLO: dagen worden niet meegestuurd

Voor records Y en Z werden de dagen niet ingevuld. Met deze update is dit verholpen.

Max. uurloon i.c.m. Uurtype: vorige periode werkt niet

Bij een combinatie van een urencode met als Uurtype: vorige periode én een max uurloon werd geen rekening gehouden met het max uurloon. Het uurloon werd in plaats daarvan afgeleid van het uurloon van de medewerker. Dit is opgelost.

Opmerkingen